Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Tahoe Brunch
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
12 ScheibeWhite bread w/o crust
3 Esslöffelbutter softened
1/2 Tassebutter
1/2 x ca. 450 gmushrooms sliced
2 TasseYellow Onions sliced
 salt
 pepper
1 1/2 x ca. 450 gItalian sausage -mild
3/4 x ca. 450 gCheddar cheese grated
eggs
2 1/2 Tassemilk
3 Esslöffeldijon mustard
1 Esslöffelmustard dry
1/2 Teelöffelnutmeg
2 Esslöffelparsley chopped
die Zubereitung:

Butter bread with softened butter, set aside. In a skillet, melt butter, brown mushrooms and onions until tender. Season with salt & pepper. Set aside. Cook sausage til brown (out of casing and into small pieces). Place half of the buttered bread in 9 X 13 dish, then put a layer of mushroom & onions, then sausage & cheese. Repeat layers, ending with cheese

Sauce: In medium mixing bowl, mix eggs, milk, mustard, nutmeg, 1 t. Salt and 1/8 t. Pepper. Pour over casserole. Cover and refrigerate. When ready to use sprinkle with parsley and bake 350 degrees for 1 hour or until bubbly.


Anmerkungen zum Rezept:
keine