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Narsai's Pomegranate Lamb
Zutaten für 10 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 TasseUnsweet. pomegranate juice
1/2 Tassered wine dry
2 grossonions
Lemon; unpeeled, chopped
cloves garlic
1 Teelöffelblack pepper
1 Esslöffelbasil leaves fresh, chopped
1 Teelöffelsalt
(5- to 6-lb) leg of lamb butterflied
die Zubereitung:

In blender, combine pomegranate juice, red wine, onions, lemon, garlic, pepper, basil and salt. Rub some of marinade well into lamb. Place meat in shallow glass or enamel pan. Pour remaining marinade over meat. Marinate in refrigerator overnight. When ready to cook, wipe off excess marinade. Grill over medium coals or roast the lamb at 325F until thermometer reaches 145F for medium-rare. Let rest 5 to 10 minutes before carving.

Created by: Janet Trefethen, Trefethen Vineyards, Napa Valley, Calif.


Anmerkungen zum Rezept:
keine