Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Festival Corn Salsa
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 TasseFresh corn kernels, cooked
Ripe papaya, peeled, seeded and cut into *" dice
1/3 Tassered onion finely diced
Ripe plum tomatoes, seeded and finely diced
1 1/2 Teelöffelgarlic finely minced
1 TeelöffelFreshly grated lime zest
1/4 Tasselime juice fresh
1/3 Tassecilantro chopped, fresh
die Zubereitung:

Any salsa is best when served fresh. If it isn't convenient to make the salsa just before serving time, prepare and refrigerate all your ingredients ahead of time and toss together 15 minutes before serving. It sparkles!

In a large bowl, combine all ingredients except cilantro. Toss together. Refrigerate, covered, for up to 2 hours. Just before serving, toss with cilantro.

Per 1-cup serving: 105 calories, 1 gram fat, no colesterol.

flat-leaf parsley.


Anmerkungen zum Rezept:
keine