Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Meat Patties
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Stuffing
2 TeelöffelFat
1 x ca. 450 gVeal or pork, diced
3 Teelöffelwater
onion sliced
1/4 x ca. 450 gmushrooms sliced
salt
pepper
1 TeelöffelDill leaves
Dough
2/3 Tassebutter
2 1/2 Tasseflour
2 Teelöffelbaking powder
egg yolks
egg
3 Teelöffelsour cream
egg white
die Zubereitung:

Heat fat in the skillet and brown meat on both sides. Remove to a saucepan. Add 3 tablespoons water and onions. Cook on low heat for 2 hours. For the last 1/2 hour add mushrooms. Grind everything. Add seasoning, and mix well. To make dough: Cut the butter into the flour with a knife and rub in with fingertips. Add baking powder, egg yolks, egg and sour cream. Knead dough for few minutes. Roll out 2 rectangles 18 x 6 inches. For a line of stuffing 1 inch off one long side of each rectangle. Fold the dough over the stuffing, brush with egg white. Cut into 26 patties. Place on a buttered cookie sheet. Bake in a moderate 350 degrees F. oven for 35 minutes.


Anmerkungen zum Rezept:
keine