Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Impossible Lasagne Pie
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 TasseSm. curd creamed cot. cheese
1/2 Tasseparmesan grated
1 x ca. 450 gGr. beef; cooked; drained
2 TasseMozzarella shredded
1 Teelöffeloregano
1/2 Teelöffelbasil
6 x ca. 30 gTomato paste
1 Tassemilk
2/3 TasseBisquick
1/2 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelpepper
 parsley fresh, chopped
die Zubereitung:

Preheat oven to 400. Grease pie plate, 10x1 1/2", or sq. Baking dish-8x8".

Layer cottage cheese and Parmesan cheese in pie plate. Mix cooked beef, 1 c. Of mozzarella, the oregano, basil and tomato paste; spoon evenly over the top. Beat milk, eggs, baking mix, salt and pepper 15 sec. In blender on high speed, 1 min. With wire whisk or hand beater or til smooth. Pour in to pie plate.

Bake 30-35 min. Or til knife inserted in center comes out clean. Sprinkle with remaining cheese. Return to oven 1-2 min. Or til cheese is melted. Cool 5 min.

Sprinkle with parsley. 1/2 recipe: Use 1 qt. Square or round casserole. Divide ingred. Amts in half.

Decrease beat time to 10 sec. In blender or 30 sec. With wire whisk or hand beater and first bake time to 25-30 min. High Alt: no adj. Necessary. For 1/2 pie, use 1 1/2 qt. Round or 1 qt. Square. Bake 30-35 minutes. From; Bisquick Recipe Club Lisa Crawley Lawrence Kellie Conf: (1010) F-Cooking


Anmerkungen zum Rezept:
keine