Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
| Betty Garnes |
1 Packung | (6 oz) frozen crabmeat |
1 Dose | (6 oz) tuna drained |
1 Tasse | Shredded process sharp Ameri |
3 x ca. 30 g | Cream cheese, cut into 1/4" |
1/4 Tasse | green onions sliced |
2 x ca. 30 g | Chopped pimento, drained, if |
2 Tasse | milk |
1 Tasse | Bisquick |
4 | eggs |
3/4 Teelöffel | salt |
| Nutmeg; dash |
Heat oven to 400 degrees. Grease pie plate, (10 x 1 1/2 inch) Mix crabmeat, cheeses, onions and pimiento in plate. Beat remaining ingredients til smooth, 15 seconds in blender or 1 minute with hand beater. Pour into plate. Bake until knife inserted between center and edge comes out clean, 35 to 40 minutes. Cool 5 minutes *1 can (6 oz) crabmeat, drained and cartilege removed, or 1 can (4 1/2 oz) shrimp, well rinsed and drained, can be substituted for the frozen crabmeat and shrimp.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |