Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
2 x ca. 450 g | Lean beef round stew meat |
8 Tasse | water |
1 x ca. 450 g | Suet, cut up |
12 mittel | Cooking apples, pared and |
| Cored |
3 x ca. 450 g | raisins Seedless |
3 Tasse | Dried currents |
1 Tasse | candied orange peel finely diced |
4 Teelöffel | salt |
4 Teelöffel | cinnamon |
1 Teelöffel | Powdered allspice |
1 Teelöffel | cloves ground |
2 Tasse | sugar |
2 Tasse | brown sugar |
1 Tasse | molasses |
8 Teelöffel | lemon juice |
2 Tasse | Apple cider |
Boil beef in water. Cover and simmer 2 hours. Remove meat and reserve 4 cups of stock. Put meat, suet, apples through a food chopped. Put in large, 7-8 quart, pan. Add remaining ingredients, except lemon juice and cider. Add reserved stock and simmer uncovered 1 hour, stirring occasionally. Add juices during last 5 minutes of cooking. Pack while hot into sterilized jars. 1 quart will make a 9-inch pie (3 cups) with 1 cup left over for cookies or tarts.
Seaport Museum Stores, Inc., 1985
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |