Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Dad's Mincemeat (Xmas)
Zutaten für 5 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 x ca. 450 gLean beef round stew meat
8 Tassewater
1 x ca. 450 gSuet, cut up
12 mittelCooking apples, pared and
 Cored
3 x ca. 450 graisins Seedless
3 TasseDried currents
1 Tassecandied orange peel finely diced
4 Teelöffelsalt
4 Teelöffelcinnamon
1 TeelöffelPowdered allspice
1 Teelöffelcloves ground
2 Tassesugar
2 Tassebrown sugar
1 Tassemolasses
8 Teelöffellemon juice
2 TasseApple cider
die Zubereitung:

Boil beef in water. Cover and simmer 2 hours. Remove meat and reserve 4 cups of stock. Put meat, suet, apples through a food chopped. Put in large, 7-8 quart, pan. Add remaining ingredients, except lemon juice and cider. Add reserved stock and simmer uncovered 1 hour, stirring occasionally. Add juices during last 5 minutes of cooking. Pack while hot into sterilized jars. 1 quart will make a 9-inch pie (3 cups) with 1 cup left over for cookies or tarts.

Seaport Museum Stores, Inc., 1985


Anmerkungen zum Rezept:
keine