Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Deep Dish Double Berry Pie - Glorious Liqueurs
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/3 Tasseflour
1 Tassesugar
3 TasseBlueberries
1/2 x ca. 1/2 Literraspberries fresh
2 EsslöffelChambord or other raspberry
 Liqueur
1 Teelöffellemon peel grated
2 Teelöffellemon juice
1 EsslöffelUnsalted butter, optional
 Pastry for 9" deep dish
 Pie*
 Milk, for brushing
 Sugar, for sprinkling
die Zubereitung:

Preheat oven to 425F.

*Deep Dish Pie Dough is a separate recipe in this series. (Unbaked or partially baked.)

Combine flour and sugar. Add berries, liqueur, lemon peel and juice and toss gently. Pile in pie plate.

Top with dough, sealing edges and crimping. Brush with milk and sprinkle with sugar. Cut several steam vents.

Bake 20 minutes; reduce heat to 350F and continue baking until crust is golden brown and juices bubble up, 30 to 40 minutes longer.

New Country Fare: Glorious Liqueurs Edited by Mary Aurea Morris Isbn: 0-9627403-1-4 Formatted by Carolyn Shaw 3-96..


Anmerkungen zum Rezept:
keine