Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken & Mushroom Stroganoff
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Esslöffelbutter
2 Esslöffelall-purpose flour
1 1/2 Tassechicken broth
2 EsslöffelPrepared coarse grain
 mustard
chicken boneless,skinless
 Breast halves
1 mittelred onion chopped
8 x ca. 30 gmushrooms quartered
1/2 Tassesour cream
3 Esslöffelparsley chopped
2 TasseCooked egg noodles
die Zubereitung:

In a large non stick pan, melt butter over high heat. Place flour in pie pan; add chicken and turn to coat well. Place chicken in frying pan and cook, turning, about 5 minutes to brown well on both sides. Stir in onions, mushrooms and any unused flour. Reduce heat to medium and cook, stirring, until onion is golden brown, about 5 minutes. In small bowl, whisk together chicken broth and mustard. Pour mixture into frying pan and stir. Bring to a boil, reduce heat to simmer and cook about 5 minutes. Stir in sour cream and parsley; simmer for 2 more minutes. Season with salt and pepper to taste; serve over cooked egg noodles. Makes 4 servings. (St.Louis Post Dispatch)


Anmerkungen zum Rezept:
keine