Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 x ca. 450 g | Extra large shrimp, peeled |
1 Esslöffel | lime juice fresh |
1/2 Teelöffel | garlic powdered |
1/2 Teelöffel | onion powder |
1/4 Teelöffel | thyme |
1/4 Teelöffel | salt |
1/4 Teelöffel | red pepper |
1/8 Teelöffel | black pepper |
| Lime wedges |
Toss the shrimp with the lime juice in a bowl. Mix the garlic powder, onion powder, thyme, salt, red pepper and black pepper in a small bowl. Sprinkle over the shrimp and toss to coat well.
Spray a large skillet with non-stick cooking spray. Heat until hot.
Add the shrimp and cook for 3 minutes, or until the shrimp are pink, stiring constantly. Spoon into a serving dish. Chill, covered, for 1 hour or longer. Garnish with lime wedges.
Makes 15 servings.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |