Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Zucchini-Cress Soup *
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Esslöffelbutter or margarine
1/2 Tasseonion sliced
2 Tassechicken broth
2 TasseDiced Unpeeled Zucchini
1/2 TasseWashed Watercress Leaves
1/2 TassePeeled And Chopped Potato
Parsley sprig
1/2 Teelöffeltabasco pepper sauce
 Plain Yogurt Or Sour Cream
die Zubereitung:

Here is a wonderful zucchini soup that gives welcome relief in the hot and humid Louisiana summers. It's a velvety-smooth soup with no cream, so it's easy on the calories, but it tastes like an indulgance. ~- ~- In a medium saucepan, melt the butter and saute the onion until tender, about 2 minutes. Add the broth, zucchini, watercress, potato, parsley and Tabasco sauce; stir well. Bring to a boil, reduce heat, cover and simmer for 20 minutes, until the potato is soft. Cool. Puree the soup in two batches in a blender or food processor. Chill. Serve with yogurt or sour cream.


Anmerkungen zum Rezept:
keine