Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Quick Bouillabaisse
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 TasseOnion chopped
1/2 TasseLeeks thinly sliced
2 Esslöffelolive oil
1/2 Tassewhite wine dry
1 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelpepper
Cloves garlic crushed
19 x ca. 30 gCan Tomatoes
1/4 Tassebutter or margarine
1 x ca. 450 gPackage Frozen Flounder
 Fillets, defrosted and
 Coarsley cut
12 Clams, well washed
1 x ca. 450 gPackage Frozen Cod Fillets,
 Defrosted and coarsley cut
Frozen Lobster Tail,
 Defrosted and sliced
1 Teelöffelflour
2 Esslöffelwater
2 EsslöffelParsley, coarsley chopped
die Zubereitung:

Put onions, leeks and oil in a large, heavy saucepan. Cook slowly until onions are tender but not brown. Add wine, salt, pepper, garlic and tomatoes. Cook over low heat for 10 minutes. Heat butter in a skillet; add flounder, clams in shells, cod and lobster. Cover and cook slowly for 15 minutes. Blend flour and water. Stir into the tomato sauce. Add fish; heat. Serve in bowls sprinkled with parsley.

315-786-1120


Anmerkungen zum Rezept:
keine