Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Nancy Reagan's Onion Wine Soup
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
4 Teelöffelbutter
5 grossonions chopped
5 Tassebeef broth
Celery stalk chopped
1 grossPotato peeled, chopped
1 Tassewhite wine dry
1 Teelöffelvinegar
2 Teelöffelsugar
1 Tasselight cream
1 Teelöffelparsley minced
 pepper
die Zubereitung:

Melt butter in large saucepan. Add chopped onions and gently saute (about 10 minutes). Add beef broth, celery and potato. Bring to a boil. Cover and simmer for 30 minutes. Puree mixture in a blender. Return to saucepan and add wine, vinegar and sugar. Bring to a boil and simmer 5 minutes. Stir in cream, parsley and pepper to taste. Heat, being sure Not to boil, as the cream will curdle.


Anmerkungen zum Rezept:
keine