Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Savory Artichoke Chicken
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
9 x ca. 30 gDrained Artichoke Hearts
1/2 Teelöffelsalt
Chicken Breasts *
 pepper freshly ground
Slices Lean Bacon
4 Esslöffelvermouth sweet
1 TasseItalian Plum Tomatoes, Chop
1 Tassecheddar cheese grated
die Zubereitung:

* Chicken Breasts should be skinned and boned. ~- Preheat oven to 350°F. Arrange the artichoke hearts on the bottom of a baking dish and sprinkle with salt. Place the chicken breasts on top of the artichoke hearts. Season lightly with pepper. Lay bacon slices close together over the chicken and spoon vermouth over all. Bake for 45 minutes, draining excess fat. Combine the tomatoes with the cheese and spoon over the chicken. Cook for 15 minutes more. Add more vermouth if desired. For golden brown color, broil for 1 minute. Serve with cooked rice.


Anmerkungen zum Rezept:
keine