Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Almost-No-Fat Grand Marnier Ice Cream
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Teelöffelgelatin Unflavored
1/4 TasseGrand Marnier
3 TasseNon-fat milk
3 Teelöffelmilk dried, nonfat
1/3 Tassesugar
1 Teelöffelorange zest grated
1/2 TasseNon-fat egg substitute (equivalent to 2 eggs)
1 1/2 Teelöffelvanilla
3 mittelOranges
 Orange zest
die Zubereitung:

Sprinkle gelatin over Grand Marnier. Let stand until softened. Combine 2 cups milk, non-fat dry milk, sogar and orange zest in saucepan. Heat to simmer. Add a little hot mixture to egg substitute and return all to pan.

Heat and stir until slightly thickened. Stir in gelatin mixture just until dissolved. Stir in remaining milk. Let cool to room temperature. Stir in vanilla. Process in ice cream maker according to manufacturer's directions.

To serve, spoon ice cream into orange shells and garnish with orange zest, if desired.

For six orange shells cut three medium oranges in half crosswise. Gently juice oranges, being careful not to damage shells. Reserve juice for another use. Scoop any remaining membrane from inner shells. Chill until serving time. Makes 6 servings.

Each serving contains about: 305 calories; 368 milligrams sodium; 12 milligrams cholesterol; 0 fat; 44 grams carbohydrates; 25 grams protein; 0 fiber.


Anmerkungen zum Rezept:
keine