Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Quiche
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
4 x ca. 30 gDried beef, coarsely cut
1 Esslöffelbutter or margarine
9-inch pastry shell unbaked
7 x ca. 30 gSwiss cheese, natural coarsely shredded
1/4 Teelöffelpepper
eggs
1 1/2 TasseHalf-and-half
die Zubereitung:

Preheat oven to 375 F (moderate)

Lightly cook dried beef in fat, about 2 minutes. Cool slightly; sprinkle into pastry shell. Sprinkle cheese over beef. Mix seasonings and sprinkle over cheese. Beat eggs and half-and-half together. Pour over cheese and beef. Bake 40 minutes or until lightly browned and a knife inserted into the center comes out clean.

well; then cut coarsely.

Calories per serving: About 345


Anmerkungen zum Rezept:
keine