Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Deep Fried Mashed Potatoes
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Main Ingredient
2 Tassepotatoes mashed
 salt
 pepper
 Cheese, any type (optional)
Batter
1/2 Tasseflour
egg
1 Teelöffelsalt
1/2 Tassemilk
Deep Fryer
 Oil or lard, sufficient
 For deep frying
die Zubereitung:

Make mashed potatoes into golf-ball or small balls. Add cheese(s), as per taste. Freeze for 2 hours, or more.

Make batter from flour, milk, egg and salt. Gently dip mashed potato balls in batter, being careful that all exposed potato is coated with batter.

Deep fry in hot oil/fat until golden-brown.

Serve as a side dish, in place of any other form of potatoe.

This is a semi-original dish, developed the hard way, from a meal I had in a French restuarant in Quebec. From the very weird kitchen of &&& Dan and Bonnie Ceppa &&& + kid-lings MM0320-5.zip Short Circuit Bbs Massillon, Ohio (216) 832-1116


Anmerkungen zum Rezept:
keine