Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Late Summer Pizza
Zutaten für 30 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Recipe Pizza Crust
1/4 TeelöffelBlended Italian Herbs
1 grossLeek; cleaned, thinly sliced and sauteed in rosemary and olive oil
1/2 kleinZucchini
1/2 kleinPatty Pan Squash
1/2 kleinSunburst Squash
3 x ca. 30 gDry Monterey Jack Cheese
1/2 x ca. 30 gparmesan grated
 Nasturtium Petals and Blossoms
die Zubereitung:

Follow package directions to prepare pizza crust, adding the Italian herbs to the dough as you form it onto a 10-11" round. Bake on parchment-lined baking sheet or on a pizza stone at 425°F on the lowest oven rack for 10 minutes.

Slice squashed very thin and slice cheese, using a cheese plane. Top pizza crust with leeks, sliced jack cheese and squashes. Return to oven and bake another 5-7 minutes, until cheese has melted. Sprinkle with Parmesan and bake a few more minutes. Arrange nasturtiums on top.

Shadow Zone Iv - Stinson Beach, Ca


Anmerkungen zum Rezept:
keine