Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheese Crescents
Zutaten für 12 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 Recipe basic yeast dough
2 Esslöffelbutter or margarine, melted
1/4 Tasseparmesan grated
 butter or margarine, melted
die Zubereitung:

Roll dough into a 12-inch circle on a lightly floured surface. Brush with 2 tablespoons melted butter, and sprinkle with Parmesan cheese. Cut into 12 wedges; roll each wedge tightly, beginning at wide end. Seal points, and place rolls on a greased baking sheet.

Cover and let rise in a warm place (85°F), free from drafts, about 30 minutes or until doubled in bulk. Bake at 400° for 8 to 10 minutes or until browned. Brush rolls with melted butter.


Anmerkungen zum Rezept:
keine