Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Denise
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
chicken breast halves, boneless, skinless
1/2 Tassewhole wheat flour
1 Esslöffelolive oil
1/2 Tasseorange juice
1/3 Tassered wine vinegar
1/2 Teelöffelallspice gound
bay leaves
 salt
 pepper
4 TasseHot cooked brown rice
die Zubereitung:

Rinse chicken breasts and dip in flour, turning to coat all sides. Heat oil in large nonstick skillet over high heat. Add chicken and saute 5 minutes per side until golden brown. Remove from heat; pour off excess oil.

Add orange juice, vinegar, allspice and bay leaves. Return to low heat, cover and simmer chicken 15-20 minutes until opaque in center. Divide rice between 4 plates. Ladle chicken with sauce over rice. Garnish with orange slices and parsley.


Anmerkungen zum Rezept:
keine