Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chinese Ginger-Garlic Asparagus
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gAsparagus
2 Esslöffelsalad oil
1 grossClove garlic; minced or pressed
1/2 TeelöffelGrated fresh ginger; up to 1
2 Esslöffelwater
die Zubereitung:

Snap off and discard tough ends of asparagus, then cut spears into 1/4 inch slanting slices.

Place wok over high heat; when wok is hot, add oil. When oil begins to heat, add garlic and ginger and stir once; then add asparagus and stir-fry for 1 minute. Add water; cover and cook until asparagus is tender-crisp to bite (2 to 3 minutes). Makes 4 servings.

southernfood-admin@list. Miningco. Com on behalf of


Anmerkungen zum Rezept:
keine