Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Easy Crab Casserole
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gFresh lump crabmeat, drained
1 TasseOnion chopped
1 Tassecelery chopped
1 TasseHerb-seasoned stuffing mix
1 Tassemayonnaise
1 TasseHalf-and-half
3 x ca. 30 gJar of capers, drained
1 TeelöffelOld Bay seasoning
Garnish
 Sweet red pepper strips
Toast Points
12 ScheibeDay old white bread
 butter melted
die Zubereitung:

Instructions:

Combine first y ingredients in a large bowl; spoon into an 11 x 7 x 1 1/2 inch baking dish. Sprinkle with capers and Old Bay seasoning. Bake at 350 degrees for 35 minutes. Garnish, if desired, and serve with toast points.

Toast Points:

Roll bread slices with a rolling pin to flatten; brush with butter. Cut slices in half diagonally, and place on a baking sheet. Bake at 225 degrees for 4 minutes or until lightly toasted.


Anmerkungen zum Rezept:
keine