Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
12 | Crackers, soda |
2 | eggs |
2 Esslöffel | mayonnaise |
1 Teelöffel | Worcestershire Sauce |
2 Teelöffel | Old Bay Seasoning * |
1/4 Teelöffel | Pepper, red, crushed |
1 x ca. 450 g | Crabmeat, lump |
| Pink Tarta |
| Herbed Cor |
| Blueberry |
| Alchol-fre |
* Old Bay Seasoning is a prepared blend of celery salt, spices and paprika; look for it where spices are located. ~- Per Serving: 246 Cal., 27g Pro., 11g fat, 7g Carbo., 525mg Sodium In a large bowl, combine crushed crackers and next 5 ingredients. With fingers, pick through crabmeat to remove any shells. Place crabmeat in bowl with cracker mixture; with rubber spatula, gently fold mixture together. Form into 4 patties. Spray a large skillet with non-stick cooking spray; heat over medium heat. Add patties, cook until browned 12-15 minutes. Serve with Coleslaw (optional) Pink Tartar Sauce 101 101 101 101 101 cal. Herbed Corn on the Cob 129 129 129 129 cal. Blueberry Parfaits 187 187 187 187 187 cal. Alchol-free beer
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |