Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Aloo matar rasedaar (potatoes, onions, tomato
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
5 EsslöffelGhee
1 mittelOnion chopped
cloves garlic chopped
cloves
bay leaves
1 inch cinnamon stick
1 Teelöffelgaram masala
1 Teelöffelchilli powder
1/2 Teelöffelturmeric
1/2 Teelöffelcoriander
tomatoes quartered
 salt
2 mittelPotatoes cubes
1/2 Tassepeas green
1 1/4 Tassewater
 cilantro chopped
die Zubereitung:

Heat ghee & saute onion & garlic over medium heat till golden. Add cloves, bay leaves & cinnamon. Stir fry for 2 minutes.

Add garam masala, chili powder, turmeric, coriander, tomatoes & salt. Mix well. Add potatoes & peas. Pour in water & bring to a boil.

Lower heat, cover the pan & simmer gently for 15 minutes, or until the potatoes are done.

Garnish with coriander leaves & serve hot.

Michael Pandya, "Indian Vegetarian Cooking"


Anmerkungen zum Rezept:
keine