Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Easy chicken sopa (microwave)
Zutaten für 2 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 DoseSouthwest-Style
 Chicken Vegetable Soup
 Campbells
8 x ca. 30 gwater
1/2 TasseRoasted chicken -- chopped
2 Esslöffellime juice fresh
2 EsslöffelSalsa verde
Servings white corn torilla chips
 cilantro Fresh, chopped
1 x ca. 30 gMonterey Jack shredded
 Cheese -- garnish
die Zubereitung:

In a microwave-casserole, combine canned soup with 1 cup of water. Cut the meat off of a left-over chicken leg, chop, and add to soup. Flavor with lime juice and add chili salsa. Crunch (with a light hand) 1 serving of torilla chips and stir into soup. If you have it, add fresh cilantro. Zap on Hi for 3 to 4 minutes, turning once. Pour into bowls and top with the jack cheese. Serve with the other serving of chips for dripping into soup. Nice with tonic and lime.

Pepper sources -canned; diced; salsa; taco sauce; tabasco sauce; red-pepper flakes; jalapeno jelly; red pepper paste (if not made with sesame).

Re-sources - Jone's Family Reunion Cookbook: Raylene Scott - California Cooking Traditions


Anmerkungen zum Rezept:
keine