Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Famous Amos Chocolate Chip Cookies
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
 Waldine Van Geffen
 VGHC42A
1/2 x ca. 450 gbutter or margarine
1 TasseLight brown sugar -- packed
1 Tassesugar
eggs
3 TasseBisquick
1 Tassecornstarch
1/2 TasseNonfat milk powder
2 EsslöffelSanka or coffee powder
1 Esslöffelcocoa powder unsweetened
1 Esslöffelvanilla
1 PackungSemi-sweet chocolate pcs
 (12 ounces)
4 x ca. 30 gPecans -- well-chopped
die Zubereitung:

With electric mixer, high speed, cream butter until light and fluffy. Beat in sugars, beating until very creamy. Beat in eggs, then each remaining ingredient, except chips and pecan. S When dough is smooth, work in chips and pecans with spoon. Make grape-sized pieces of dough for each cookie, placing 1" apart on ungreased sheet. Bake at 350~ for 14 minutes or until golden brown. 12 dozen itsy bitsy cookies. Freeze unbaked cookie dough to thaw, shape and bake in 4 months.


Anmerkungen zum Rezept:
keine