Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Tourtiere (Pork Pie)
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Waldine Van Geffen VGHC42A
2 x ca. 450 gLean ground pork
1/2 TasseOnion; chop
1 TasseCelery; chop
10 MilliliterGarlic minced
1/4 TasseParsley; crush
1 Teelöffelsalt
1/4 TeelöffelLeaf marjoram; crush
1/4 Teelöffelcloves ground
1/4 Teelöffelmace ground
1/2 Teelöffelpepper ground
2 Esslöffelflour
Beef bouillon cubes;mix with
1 Tassewater hot
2-crust pastry; unbaked
die Zubereitung:

Saute pork, onion, celery and garlic in a large skillet until pork is brown and veggies are tender. Stir in parsley, salt, herbs and pepper; cover and

simmer over low heat for 30 minutes. Drain excess fat from skillet; blend flour into meat mixture. Add bouillon cube mixture. Return to heat and bring mixture to a boil; simmer for 1 minute, stirring constantly. Remove from heat and set aside to cool. Pile meat mixture in pie shell; top with other shell, seal and flute edges. Brush with egg if desired. Bake at 400~ for 45 minutes or until golden brown. Can be eaten warm or cold.


Anmerkungen zum Rezept:
keine