Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Lamb Patties With Vegetables Provencal
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gGround raw lamb
egg large
2 Esslöffelbread crumbs
1 1/4 Teelöffelsalt
1 Teelöffelrosemary
1 Prisepepper sauce hot
1 Esslöffelolive oil
Med onion cut in rings
2 grossCloves crushed garlic
8 x ca. 30 gZucchini cut in 1/4" Slices
14 1/2 x ca. 30 gCanned tomatoes Drained
die Zubereitung:

16 oz Can sm whole potatoes

Mix lamb, egg, bread crumbs, 1 t salt, 3/4 t rosemary and hot pepper sauce in bowl. Shape into 8 patties. Heat oil in large skillet over high heat. Add lamb patties and cook about 2 min per side until done as desired. Remove from skillet with slotted spoon. Add onion and garlic to pan drips. Cook over med heat until onion is golden, stirring occasionally. Stir in zucchini and tomatoes. Season with remaining salt and rosemary. Cover and simmer about 10 min until zucchini is tender. Stir in potatoes; put lamb patties on top of vegetables. Cover and heat through. Sprinkle with parsley. Serve.


Anmerkungen zum Rezept:
keine