Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cajun gumbo
Zutaten für 10 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Chicken, any size
eggs
2 TasseOysters
1 grossOnion chopped
1/2 Tasseparsley chopped
 salt
 pepper
Smoked sausage links
2 1/2 Tasseshrimp peeled
1 1/2 EsslöffelFile
1/2 Tassegreen onions chopped
1 ca. 1 Literwater
die Zubereitung:

No cooking oil is needed; chicken fat will melt. Pre heat large pot over medium heat for 5 minutes. Add cut up chicken and fry abt. 10 min. Add onion and let chicken and onion brown together. When browned, add green onions and parsley. Let cook abt. 15 min. Don't stir chicken too much. Add sausage, shrimp and oysters. Let cook 10 min. And add water. Let mixture come to a boil for 15 min. Break raw eggs, 1 at a time, in boiling mixture in separate places in your pot. Continue to cook for 10 minutes. Do not stir during this time. Add file. Stir and turn heat off. Add salt and pepper to taste. Serves 10 to 12.


Anmerkungen zum Rezept:
keine