Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Italian Bulgur Soup
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
 Vegetable oil spray
1 1/2 TasseSummer squash
10 x ca. 30 gLima beans
yellow onion chopped
1/2 TasseBulgur -- coarse or medium
3 Esslöffelparsley chopped
Cloves Garlic finely chopped
2 Teelöffelbasil chopped, fresh
28 x ca. 30 gChopped tomatoes -- canned
 Low-salt
 Undrained
Beef bouillon cube
2 EsslöffelParmesan cheese -- slivered
 black pepper freshly ground
die Zubereitung:

Summer Squash: coarsely chopped summer squash (yellow zucchini) or crookneck pattypan squash or diced winter squash such as butternut, zucchini. Lightly spray a nonstick 5-quart soup pot with vegetable oil. Add the squash, lima beans, onion, bulgur, parsley, garlic, and basil and saute over medium heat for 5 to 8 minutes, adding a tablespoon or two at a time of water to prevent sticking. Add the tomatoes, 3 cups water, bouillon cube, and bring to a boil. Reduce the heat to very low, and simmer, uncovered, for 15 minutes. Add Parmesan cheese and salt, if using, and pepper to taste. [McRecipe:patH 18 Aug 96]


Anmerkungen zum Rezept:
keine