Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Mange-Tout With Pine Nuts
Zutaten für 2 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
225 GrammMange-tout, topped & tailed
2 Esslöffelolive oil
25 GrammPine nuts browned under the grill
 sea salt
die Zubereitung:

A simple stir-fry of mange-tout with browned pine nuts combines two lovelyflavours and mouth-wateringly crunchy textures.

Stir-fry the mange-tout in the hot oil for 3-4 minutes until tender but still slightlycrisp. Add the browned pine nuts, stir together, and season with a little sea salt. Serve immediately.

Meal-Master format courtesy of Karen Mintzias


Anmerkungen zum Rezept:
keine