Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Teriyaki chicken kabobs
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/4 Tassesoy sauce
1/4 Tassesherry dry
1/4 Tassewater
cloves garlic minced
1 TeelöffelGingerroot, grated (or 1/4 tsp. ground ginger)
16 x ca. 30 gWhole chicken breasts, skinned, split, boned and
 Cut into 1" cubes
Lg. green onions, bias sliced into 1" lengths
Cherry tomatoes
die Zubereitung:

Combine soy sauce, sherry, water, garlic and gingerroot. Boil 1 minute; cool. Marinate chicken and green onion in soy mixture 30 minutes at room temperature, stirring once to coat all pieces. Drain; reserve marinade. Alternate chicken and onion pieces on 4 skewers. Broil kabobs 4" from heat 4 to 5 minutes. Place a cherry tomato on end of each skewer. Turn; broil kabobs 4 to 5 minutes longer, brushing occasionally with marinade.

2 lean meat exchanges 1 vegetable exchange


Anmerkungen zum Rezept:
keine