Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Warm Seafood And Chicken Salad
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 x ca. 450 gMedium-size fresh unpeeled shrimp
1 Esslöffelvegetable oil
3/4 x ca. 450 gSkinned boned chicken breast
 Cut into 1/4-inch-wide strips
1/2 x ca. 450 gBay scallops fresh
2 Esslöffelsugar
1 Esslöffelcornstarch
1/3 TasseRice wine
3 Esslöffellime juice fresh
3 EsslöffelLow-sodium teriyaki sauce
1 TeelöffelGrated lime rind
1 Teelöffelsesame oil
1 Prisesauce hot
1 1/2 TasseChopped unpeeled granny smith apple
3/4 TasseJulienne-cut red bell pepper -- (2-inch)
3 mittelSize oranges; peeled and sli ced
3 TasseLoosely packed torn spinach
2 1/2 TasseLoosely packed torn romaine lettuce
1/2 Tassealmonds toasted, sliced
die Zubereitung:

and devein shrimp; set aside.

Heat oil in a large nonstick skillet over medium-high heat until hot. Add c

Combine sugar and next 7 ingredients. Add to skillet; bring to a boil, stir

Combine chicken mixture, spinach, and romaine in a large bowl; toss gently.


Anmerkungen zum Rezept:
keine