Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Naples valley chicken
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
4 Esslöffelmargarine
Chicken Breasts boneless
1/2 x ca. 450 gmushrooms fresh, sliced
1/2 TasseOnion chopped
1 Tassewhite wine dry
1 TasseChicken Bouillon
1 Esslöffelparsley chopped
 garlic powdered
1 1/2 Teelöffeloregano
1 Teelöffelsalt
 pepper
4 Esslöffelflour
1/2 Tassewater
die Zubereitung:

Brown chicken breasts in melted margarine, remove and set aside. Saute mushrooms & onions in the same pan until tender. Return chicken to pan. Add wine, bouillon, parsley, garlic powder, oregano, salt & pepper. Cover chicken and simmer 40 minutes. Remove chicken. Blend flour & water into pan juices. Stir until thickened. Return chicken to pan. Heat through or refrigerate until serving time, then reheat. From "Applehood & Mother Pie"


Anmerkungen zum Rezept:
keine