Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Tailgate Chicken
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 EsslöffelSmooth peanut butter
1 EsslöffelPlus 1 ts. honey
1 Esslöffelpepper sauce hot
1 Esslöffelchicken broth low sodium
20 MilliliterGarlic, mashed into a
 Puree
1 Teelöffelsoy sauce Low-sodium
6 oz. chicken drumsticks,
 Skinned
1/2 TassePlus 1 tb. plain dried
 bread crumbs
1 Teelöffelpaprika
1/8 TeelöffelGround red pepper (optional)
die Zubereitung:

Preheat oven to 400F. Line large baking sheet with foil; spray with non-stick cooking spray.

In large bowl, combine peanut butter, honey, hot pepper sauce, broth, grlic and soy sauce. Add chicken, tossing well to coat thoroughly.

In gallon-size sealable plastic bag, combine bread crumbs, paprika and gorund red pepper, if using; seal bag and shake to blend. Add 1 chicken drumstick; seal bag and shake to coat. Place coated chicken drumstick on prepared baking sheet; repeat, using remaining chicken drumsticks.

Bake chicken 20 minutes; turn carefully. Bake 15 minutes longer, until cooked through and juices run clear when pierced with a fork.

Each Serving Provides: 1/2 fat; 3 1/2 proteins; 3/4 bread; 40 optional calories

Per Seving: 283 calories, 29g protein; 10g fat; 19g carbohydrate; 52mg calcium; 399mg sodium; 79mg cholesterol; 1g dietary fiber


Anmerkungen zum Rezept:
keine