Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Yankee pot roast
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3 x ca. 450 gChuck roast (lean)
bay leaves
carrots
2 mittelonions
4 mittelPotatoes
2 TasseOf water Salt and Pepper to taste
1/2
die Zubereitung:

Brown beef in hot Skillet on both sides. Turn burner down and add water and bay leaves. Salt and pepper to taste.

Cover and simmer slowly for 3 - 4 hours or until beef is fork tender.

Peel vegetables and cut potato in half. Add to pan, cover and simmer another 30 minutes or until carrots are tender.

Thicken pan juices for gravy.

== Courtesy of Dale & Gail Shipp, Columbia Md. == Converted by Mmconv vers.


Anmerkungen zum Rezept:
keine