Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Calvert's Dilled Tomato Soup
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
6 EsslöffelSweet butter
2 mittelPurple onions
 Peeled and sliced
1 ca. 1 LiterFresh or canned chicken
 broth
2 TasseFresh tomatoes; peeled,
 Seeded and diced
20 MilliliterGarlic minced
2 Esslöffellemon juice fresh
2 EsslöffelCalvert's cedar street
 Dill mustard
1 EsslöffelHorseradish
2 TeelöffelWorcestershire Sauce
 salt
 pepper
die Zubereitung:

saucepan and saute onions over medium heat until translucent (about 8 minutes). Add chicken stock, tomatoes, garlic and lemon juice. Heat to boiling. Lower heat and simmer for 1/2 hour. Add Calvert's Cedar Street Dill Mustard, horseradish and Worcestershire. Transfer in batches to blender or food processor fitted with a steel blade and process until pureed. A small sprig of fresh dill makes a lovely garnish.


Anmerkungen zum Rezept:
keine