Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Jack daniel's old no. 7 flank steak
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 1/2 x ca. 450 gFlank Steak (1/2" thick)
cloves garlic minced
2 TeelöffelDry Mustard (Coleman's)
1/4 TasseJack Daniel's Whiskey
 vegetable oil
2 Esslöffelbutter
 salt
 black pepper
die Zubereitung:

Score the flank steak with a sharp knife, about 1/8-inch deep, in a diamond pattern; set aside. Mash the garlic with the mustard. Stir in the whiskey; pour mixture over the steak and refrigerate, covered, overnight. (Easiest done in a Zip-Loc bag). Set out at room temperature for 2 hours before cooking. Grill, using charcoal or gas grill. Cook over high heat 3 to 5 minutes per side, dotting each side with butter while cooking. Slice the steak immediatly by cutting across the grain into 1/4-inch thick slices. Sprinkle with salt and pepper. Makes 4 servings. Shared by Ellie Collin, Prodigy Id# CMKD93F.


Anmerkungen zum Rezept:
keine