Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Impossible Peaches And Cream Pie
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
16 oz. cans peaches;drained*
1 TeelöffelGr. cinnamon
1/4 TeelöffelGr. nutmeg
1 Tassewhipping cream
eggs
3/4 Tassesugar
2/3 TasseBisquick
 Streusel (below)
Whipped Cream
Streusel
1 EsslöffelButter; firm
1/4 TasseBisquick
2 Esslöffelsugar
1/3 TasseAlmonds slivered
die Zubereitung:

*3 1/2 c. Sliced fresh peaches may be substituted. Heat oven to 375. Grease 10" pie plate. Pat peach slices dry; place in plate. Sprinkle with cinnamon and nutmeg; toss. Spread evenly in plate. Beat remaining ingred. Except Streusel and sweetened whipped cream until smooth, 15 sec. In blender on high. Pour into plate. Sprinkle with Streusel. Bake until knife inserted in center comes out clean, 40-45 min. Top each serving with whipped cream. Streusel: Cut butter into bisquick and sugar until crumbly; stir in almonds. High Alt>Decrease baking mix to 1/3 c.; add 1/4 c. Flour. Bake about 50 min.

Crust may not form. ~-


Anmerkungen zum Rezept:
keine