Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Crepe Blintzes
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 1/2 TasseLow-fat cottage cheese
3 x ca. 30 gNeufchatel cheese
1/3 TasseSugar or less
1 Teelöffelvanilla
1 EsslöffelFresh squeezed lemon juice
1/2 TeelöffelLemon zest
1 Esslöffelcanola oil
1 TasseNon-fat yogurt
4 TasseSliced fruit or berries
2 EsslöffelPowdered sugar or less
die Zubereitung:

Nice weekend breakfast idea. Crepes with a cheese filling which are lightly browned and served warm with fresh fruit or other toppings. Prepare crepes Mm# . Mix cottage cheese, Neufchatel cheese, sugar, vanilla, lemon juice and zest. Fill each crepe. Fold. Saute in oil until slightly browned. Serve with non-fat yogurt, fresh berries or fruit and sprinkle with powdered sugar. Makes filling for 8 crepes ~- 1 Bilntz calories 239, protein 11.6 gm, carb. 32.9 gm, total fat 7.1 gm, Csi Units 3.6, dietary fiber 1.5 gm, sodium 282 mg, potassium 341 mg, calcium 93 mg, iron 0.6 mg. ~- ~- The New American Diet by Connor & Connor


Anmerkungen zum Rezept:
keine