Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 1/2 Tasse | Low-fat cottage cheese |
3 x ca. 30 g | Neufchatel cheese |
1/3 Tasse | Sugar or less |
1 Teelöffel | vanilla |
1 Esslöffel | Fresh squeezed lemon juice |
1/2 Teelöffel | Lemon zest |
1 Esslöffel | canola oil |
1 Tasse | Non-fat yogurt |
4 Tasse | Sliced fruit or berries |
2 Esslöffel | Powdered sugar or less |
Nice weekend breakfast idea. Crepes with a cheese filling which are lightly browned and served warm with fresh fruit or other toppings. Prepare crepes Mm# . Mix cottage cheese, Neufchatel cheese, sugar, vanilla, lemon juice and zest. Fill each crepe. Fold. Saute in oil until slightly browned. Serve with non-fat yogurt, fresh berries or fruit and sprinkle with powdered sugar. Makes filling for 8 crepes ~- 1 Bilntz calories 239, protein 11.6 gm, carb. 32.9 gm, total fat 7.1 gm, Csi Units 3.6, dietary fiber 1.5 gm, sodium 282 mg, potassium 341 mg, calcium 93 mg, iron 0.6 mg. ~- ~- The New American Diet by Connor & Connor
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |