Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Charlemagne
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Broiler, cut up & skinned
1 TasseLight beer
 salt
 pepper
14 x ca. 30 gCan tomatoes
1/4 Tassebutter
1/4 Teelöffelthyme
green onions sliced
Bayleaf
1/2 Tassecelery sliced
2 Esslöffelflour
Carrot, diagonal sliced
1/4 Tassewater
die Zubereitung:

Sprinkle chicken with salt & pepper, brown in butter. Remove chicken, add onions, celery and carrots to skillet; saute. Add beer and next 3 ingredients, bring to boil. Return chicken to skillet, cover and simmer 45 minutes. Place chicken on serving platter. Dissolve flour in water, thicken skillet liquid over medium heat. Pour sauce over chicken, serve.


Anmerkungen zum Rezept:
keine