Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 1/2 Esslöffel | dijon mustard |
1 Teelöffel | lemon juice |
3 gross | cloves garlic minced |
1/2 Teelöffel | Dried, Crumbled Rosemary |
| pepper ground |
6 klein | Chicken thighs, skinned |
3 Tasse | Bran Flakes Cereal ** |
6 Esslöffel | parmesan grated |
Preheat oven to 350 degrees. In small bowl, combine mustard, lemon juice, minced garlic, salt and pepper. Set aside. Combine cereal and cheese in sealable bag and crush flakes well. Coat chicken thoroughly in mustard mixture and place in bag with cereal and cheese a few pieces at a time. Shake gently, but coat well. Place chicken in dish lined with foil - single layer only. Cover with foil. Bake 25 minutes, uncover, and bake 20 minutes longer or until chicken is thoroughly cooked.
By nancee <nancee@neo. Lrun. Com> on 2 Ma, r 97.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |