Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
8 | Medium red potatoes in skin |
2 | Medium onions, diced |
2 | Medium-sized dill pickles, Sliced |
3 Esslöffel | parsley diced |
| Salt and freshly ground |
| pepper |
| ***Dressing*** |
| mayonnaise |
| Mustard (mittlescharf) |
| Sweet cream |
| Oil and vinegar (a little) |
| water boiling |
| Dorot |
| Bad H |
| Brd |
| 1979 |
Boil red potatoes in skins. Peel and slice. Add diced onions, diced dill pickles, diced parsley and salt and pepper.
For the dressing, begin with mayonnaise. Add yellow mustard until "sort of" yellow. You may add sweet cream to make like a sauce. Add a little oil and vinegar. Boiling water may be added after mixing (potatoes need it) and more cream if needed.
Dorothee Dahms
Bad Homburg v. D.H.
Mm Format by John Hartman Indianapolis, In
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |