Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Madeleine's Crabcakes
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 x ca. 450 gLarge deep sea scallops
egg white
1 Teelöffelsalt
20 Turns of pepper from the mill
1/2 TeelöffelPulverized crab boil (or any peppery crab spice)
2 EsslöffelVery soft butter
1/4 TasseHeavy cream (or more)
3/4 x ca. 450 gPicked over backfin crabmeat
 Cornflour
 Clarified butter or oil
die Zubereitung:

Put scallops, egg white, salt, pepper and crab spice in food processor. Process 30 seconds. Add butter and process again until well mixed. Cool 2 hours. Add cream, then empty into bowl. Fold in crabmeat and shape into cakes.

Flour crabcakes in cornflour and fry in butter or oil for about 2 to 3 minutes or until brown and crusty. Turn and fry for about 2 to 3 minutes or until brown and crusty on other side. Season with salt and pepper.


Anmerkungen zum Rezept:
keine