Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Quiche Lorraine
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Slices thick bacon
3 grosseggs
1 1/2 Tasseheavy cream
1/2 Teelöffelsalt
 Pinch of black pepper and
 nutmeg
2 Esslöffelbutter
die Zubereitung:

Preheat oven to 375 degrees.Slice bacon into 1/4" pieces.Brown in a frying pan;drain.Sprinkle in bottom of a pastry shell.Beat eggs, cream and seasonings in a bowl to blend.Just before baking, pour cream mixture into pastry shell, filling to within 1/8" of the top.Cut butter into bits and spread over cream mixture.Bake @ 375 degrees in the upper 1/3 of the oven for 25 to 30 minutes until quiche has puffed and is browned;check with a knife or toothpick.

Compliments of:

Kathleen's Recipe Swap Page recipes@ilos.net


Anmerkungen zum Rezept:
keine