Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Abigail's Fig Cake
Zutaten für 1  Menge anpassen
die Zutaten:
1 Tassebutter
1/2 Tassehoney
3 TasseFigs
Egg yolks; beaten (save the
 . whites)
3 Tassewhole wheat flour
1 TasseYogurt; plain
1 TasseWalnuts
1 Tasseraisins
1 1/2 Esslöffelcinnamon
egg whites beaten
die Zubereitung:

Cream the butter and honey together before adding the figs and the beaten egg yolks. Stir until smooth. Add the flour and yogurt, alternating. Add the nuts, raisins and cinnamon. Fold in the egg whites. Pour into greased cake pan and bake at 350øF for 90 minutes. Serve with honey. "Healing Foods from the Bible" by Bernard Ward Globe Digest Book by Globe Communication Corp., New York Isbn = 0-70989-06870-4

Scanned and formatted for you by The Wee Scot - paul mac Gregor


Anmerkungen zum Rezept:
keine