Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
| Crust |
1 1/2 Tasse | Low-fat graham cracker crumbs. |
1 Esslöffel | Oil. Filling |
12 x ca. 30 g | Cool Whip, thawed. |
3 x ca. 30 g | Watermelon gelatin powder. |
1/4 Tasse | water |
2 Tasse | Watermelon balls. |
Preheat oven to 350.
To prepare crust, combine graham cracker crumbs and oil in a small mixing bowl. Press into prepared pan. Bake for 10 minutes.
To prepare filling, combine whipped topping, watermelon gelatin powder, and water. Fold in watermelon balls. Spoon into prebaked crust.
Chill for 2 hours.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |