Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
10 Minute Szechwan Chicken
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Chicken half-breasts; boneless, skinless
1 1/2 Esslöffelwhite wine vinegar
3 Esslöffelcornstarch
Tsp sugar
1 Esslöffelvegetable oil
1/4 Tassewater
30 Millilitergarlic
Green stem onions; cut into 1inch pieces
5 Esslöffelsoy sauce
1/8 Tsp cayenne
die Zubereitung:

Cut chicken into 1 1/2 inch cubes. Lightly toss with cornstarch in bag to coat. Heat oil in skillet or wok; stir-fry chicken and garlic until lightly browned. Add soy sauce, vinegar, sugar and water. Cover and cook 3 minutes or until chicken is cooked through. Add green onions and cayenne; cook uncovered about 2 minutes longer. 221 calories per serving.


Anmerkungen zum Rezept:
keine