Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Individual Taco Salads
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
 Lisa Hlavaty (FDGN81A)
3 TasseSan giorgio elbow macaroni uncooked
1 x ca. 450 glean ground beef
1 TasseChunky picante salsa
1 TasseTaco sauce
1/2 Head iceberg lettuce; shredded
1 1/2 TasseCheddar cheese shredded
 Tortilla chips
 dairy sour cream optional
die Zubereitung:

Cook pasta according to package directions; drain. Meanwhile, in medium saucepan, brown meat; drain. Stir in salsa and taco sauce; blend well. Simmer 5 minutes. Divide lettuce evenly among 6 plates; layer about 1 cup hot pasta and 1/2 cup meat mixture over each serving. Sprinkle with cheddar cheese; garnish with chips. Top with additional taco sauce; dollop with sour cream, if desired. Serve immied.

GEnie, E.Radis


Anmerkungen zum Rezept:
keine