Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Fajitas
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/4 Teelöffelrosemary
1/2 Teelöffelthyme
1 1/2 Tassecorn oil
1 TasseLemon juice -or
1/2 Lemon & 1/2 apple vinegar
1 Esslöffelgreen onion chopped
2 Teelöffelsalt
cloves garlic pressed
1 Esslöffeloregano
 pepper
6 x ca. 450 gFajita meat (skirt; sirloin, flank steak)
20 Flour tortillas
die Zubereitung:

Combine all ingredients except meat and mix well. Add meat to marinade and refrigerate for 24 hours. Keep turning mixture for best results at least 4 or 6 times. Barbeque over mesquite coals for best results. Cook for 5 to 8 minutes on each side, being careful not to overcook. For best results, cook medium rare. Use remaining marinade to baste when cooking.

remove to a cutting board. Slice in 1/2 x 4 inch strips across the grain. You know how to do the rest.


Anmerkungen zum Rezept:
keine